Bedrijfsfeest organiseren

Karakteristieke omgeving, voor uw bedrijfsfeest op maat

Ontdek uw mogelijkheden 

Bedrijfsfeest

Flexibele ruimtes voor vele toepassingen

 

Een bedrijfsfeest organiseren in de Van Nelle Fabriek Rotterdam, levert u meer dan alleen een waanzinnige ruimte. Kiest u voor ons, dan kiest u een vakkundig en persoonlijk team, dat altijd voor u klaar staat. Wij nemen de organisatorische zorgen volledig uit handen, zodat u zich kunt richten op het genieten van uw fantastische bedrijfsfeest. 

 

Op ons mooie groene buitenterrein aan het water en ruim 10.000m2 aan oppervlakte in 12 binnenruimtes, kun u een bedrijfsfeest organiseren dat aansluit op al uw wensen. Hoe groot uw groep ook is, met een capaciteit van 6.500 mensen kun u altijd bij ons terecht, en dankzij supersnelle WIFI is iedereen ten alle tijden verbonden. 

 

Naast het organiseren van een bedrijfsfeest is Van Nelle Events zeer geschikt voor tal van evenementen en is de organisatie van uw vergadering, congres, product presentatie, beurs en bedrijfsborrel of bedrijfsdiner in goede handen.

ZOWEL ZAKELIJK ALS FEESTELIJK?

WIJ ZORGEN VOOR DE JUISTE AANPAK.

Onbezorgd uw bedrijfsfeest organiseren?

bedrijfsfeest

Plan uw feest

wij ontzorgen u

totaal.

 

Een uniek evenement zoals u dat wilt

Wat anderen vonden
 • "Wij hebben de samenwerking met de Van Nelle Fabriek als zeer positief ervaren. Goede catering, goede service, goed bereikbaar en flexibel opgesteld!"

  Synpact
 • "We hebben ons op alle gebieden ondersteund gevoeld. Of het nu om de techniek, catering of floor management ging, het was tot in detail helemaal in orde. Wij kijken terug op een mooie dag."

  MVO Netwerk Zorg
 • "Met haar unieke industriële charme, bleek dit de perfecte locatie voor ons evenement én zeer gewaardeerd door onze bijna 3000 deelnemers, met meer dan genoeg ruimte voor alle 50 sessies tijdens ons evenement."

  Europese Commissie
 • "Een stijlvol Rotterdams icoon, voor ondernemers en als evenementen- en congreslocatie, met terecht een plek op de Unesco Werelderfgoedlijst."

  Mark Rutte, Minister President
bedrijfsfeest

Creativiteit 

en service

voor een unieke ervaring.

Vraag gratis meer informatie aan

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden of een rondleiding?

 

Neem direct contact op om uw plannen te bespreken met het Van Nelle Events team.

 

VAN NELLE EVENTS TEAM

 

+31 10 750 35 00


info@vannellefabriekevents.com

Uw Contactinformatie

Uw Feedback