Beurs organiseren

Voor het organiseren van uw beurs in een karakteristieke omgeving

Ontdek uw mogelijkheden 

Beurs

Ga voor ruimtelijk en sfeervol

 

Bij de Van Nelle Fabriek, kiest u voor meer dan een prachtige locatie in Rotterdam. Vanaf het eerste contact kunt u volledig rekenen op een betrokken en ervaren team en ondersteuning in elke fase van de organisatie. Zo kunt u zich concentreren op een succesvolle beurs en nemen wij de zorgen geheel uit handen. Samen creëren we een beleving die de bezoekers van uw beurs nog lang bij zal blijven.

 

Dankzij de veelzijdigheid van onze locatie, met een oppervlakte van wel 10.000 m2 in 12 verschillende soorten ruimtes en ruime groene buitenruimte kunt u altijd bij ons terecht om een beurs te organiseren tot wel 7.000 aanwezigen. Met een centrale liggen ten opzichte van de snelweg en openbaar vervoer, en ruime parkeergelegenheid zijn uw bezoekers gemakkelijk aanwezig. Dankzij onze betrouwbare snelle WIFI blijven al uw bezoekers verbonden en maximaliseert u de beleving van uw beurs.

 

Naast een beurs organiseren is Van Nelle Events zeer geschikt voor tal van evenementen en is de organisatie van uw vergadering, congres, product presentatie, bedrijfsdiner of bedrijfsborrel en bedrijfsfeest in goede handen.

Wilt u indruk maken met uw beurs?

Ons professionele team organiseert het.

Ontdek nu hoe

Beurs

Realiseer

de sfeer die

u voor ogen hebt.

 

Creëer een unieke ervaring

Wat anderen vonden
 • "Wij hebben de samenwerking met de Van Nelle Fabriek als zeer positief ervaren. Goede catering, goede service, goed bereikbaar en flexibel opgesteld!"

  Synpact
 • "We hebben ons op alle gebieden ondersteund gevoeld. Of het nu om de techniek, catering of floor management ging, het was tot in detail helemaal in orde. Wij kijken terug op een mooie dag."

  MVO Netwerk Zorg
 • "Met haar unieke industriële charme, bleek dit de perfecte locatie voor ons evenement én zeer gewaardeerd door onze bijna 3000 deelnemers, met meer dan genoeg ruimte voor alle 50 sessies tijdens ons evenement."

  Europese Commissie
 • "Een stijlvol Rotterdams icoon, voor ondernemers en als evenementen- en congreslocatie, met terecht een plek op de Unesco Werelderfgoedlijst."

  Mark Rutte, Minister President
Beurs

Zowel binnen

als buiten

compleet verzorgd.

Ontvang gratis advies van ons team

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden of een rondleiding?


Neem direct contact op om uw plannen te bespreken met het Van Nelle Events team.

 

 VAN NELLE EVENTS TEAM

 

+31 10 750 35 00


info@vannellefabriekevents.com

Uw Contactinformatie

Uw Feedback