Congres

Uw congres organiseren op een unieke locatie, centraal gelegen in Rotterdam

Ontdek uw mogelijkheden 

Congres

Industriële charme, ruimtelijk opgezet

 

Een congres organiseren in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, biedt u méér dan alleen een unieke ruimte. Vanaf het eerste contact ondersteunt ons betrokken en ervaren team u in iedere fase volledig. Zo kunt u zich richten op het realiseren van een succesvol congres, terwijl wij de organisatorische zorgen volledig uit handen nemen. Uw evenement staat bij ons altijd voorop.

 

Dankzij de 12 verschillende soorten ruimtes, het grote buitenterrein en stabiele WIFI verbinding, is de Van Nelle Fabriek een geschikte locatie voor congressen tot maar liefst 7.000 personen. Mede dankzij de bereikbare en centraal gelegen locatie, direct aan de snelweg, en de ruime parkeergelegenheid op het terrein, kunt u altijd terecht bij ons voor het organiseren van uw congres.

 

Naast het organiseren van een congres is Van Nelle Events zeer geschikt voor een tal van andere evenementen en is de organisatie van uw vergadering, bedrijfsborrel of bedrijfsdiner, product presentatie, beurs en bedrijfsfeest in goede handen.

WILT U GROOTS DENKEN VOOR UW CONGRES?

ONS TEAM DOET DAT OOK.

Leer meer over het organiseren van uw congres

Congres

Hospitality

op een 

inspirerende locatie.

 

Onbezorgd uw congres organiseren?

Wat anderen vonden
 • "Wij hebben de samenwerking met de Van Nelle Fabriek als zeer positief ervaren. Goede catering, goede service, goed bereikbaar en flexibel opgesteld!"

  Synpact
 • "We hebben ons op alle gebieden ondersteund gevoeld. Of het nu om de techniek, catering of floor management ging, het was tot in detail helemaal in orde. Wij kijken terug op een mooie dag."

  MVO Netwerk Zorg
 • "Met haar unieke industriële charme, bleek dit de perfecte locatie voor ons evenement én zeer gewaardeerd door onze bijna 3000 deelnemers, met meer dan genoeg ruimte voor alle 50 sessies tijdens ons evenement."

  Europese Commissie
 • "Een stijlvol Rotterdams icoon, voor ondernemers en als evenementen- en congreslocatie, met terecht een plek op de Unesco Werelderfgoedlijst."

  Mark Rutte, Minister President
Congres

Wij staan voor

professionele 

en flexibele service.

Ontvang gratis advies van ons team

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden of een rondleiding?


Neem direct contact op om uw plannen te bespreken met het Van Nelle Events team.

 

VAN NELLE EVENTS TEAM

 

+31 10 750 35 00


info@vannellefabriekevents.com

Uw Contactinformatie

Uw Feedback