Vergadering

Uw vergadering organiseren in Rotterdam met het karakter van werelderfgoed

Ontdek uw mogelijkheden 

Vergadering

De juiste omgeving voor uw vergaderingen

Een vergadering organiseren in de juiste omgeving is cruciaal. Daarom huurt u uw vergaderruimte bij Van Nelle Events. Bent u op zoek naar privacy en comfort, maar ook inspiratie en stimulans voor uw vergaderingen? In de Van Nelle Fabriek te Rotterdam behaalt u het maximale resultaat. Wij zorgen voor alle organisatie zodat u zich volledig kunt richten op de resultaten die er toe doen.

 

De Van Nelle Fabriek in Rotterdam is een uitstekend bereikbare en centraal gelegen locatie, mét voldoende parkeerruimte direct aan de snelweg en snelle en stabiele WIFI verbinding. Met 12 verschillende soorten ruimtes, en ook nog verrassend betaalbaar, is deze locatie perfect voor al uw vergaderingen.

 

Neem contact op via onderstaand formulier dan komen wij graag bij u terug om de mogelijkheden te bespreken.

Privé en comfortabel vergaderen?

Wij regelen het voor u. 

Leer meer over vergaderen in de Van Nelle Fabriek

Vergadering

Maak een unieke

indruk, vergader

in de Van Nelle Fabriek.

 

Onbezorgd vergaderen?

Wat anderen vonden
 • "Wij hebben de samenwerking met de Van Nelle Fabriek als zeer positief ervaren. Goede catering, goede service, goed bereikbaar en flexibel opgesteld!"

  Synpact
 • "We hebben ons op alle gebieden ondersteund gevoeld. Of het nu om de techniek, catering of floor management ging, het was tot in detail helemaal in orde. Wij kijken terug op een mooie dag."

  MVO Netwerk Zorg
 • "Met haar unieke industriële charme, bleek dit de perfecte locatie voor ons evenement én zeer gewaardeerd door onze bijna 3000 deelnemers, met meer dan genoeg ruimte voor alle 50 sessies tijdens ons evenement."

  Europese Commissie
 • "Een stijlvol Rotterdams icoon, voor ondernemers en als evenementen- en congreslocatie, met terecht een plek op de Unesco Werelderfgoedlijst."

  Mark Rutte, Minister President
Vergadering

Van de hapjes

tot de faciliteiten

ons team staat voor u klaar.

Ontvang uw gratis rondleiding

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden of een rondleiding?


Neem direct contact op om uw plannen te bespreken met het Van Nelle Events team of  vul het contact formulier in dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

 

VAN NELLE EVENTS TEAM

 

+31 10 750 35 00


info@vannellefabriekevents.com

Uw Contactinformatie

Uw Feedback